VIP-coachning

Vad behöver du för att VÅGA LEVA OCH LEDA? 

Vem är du och vad vill du? 

Vad är du här för att göra? 

Många svarar vet inte…och behöver lite hjälp på vägen för hitta vidare i livet.

Jag är övertygad om att om vi alla gör saker vi känner en brinnande låga för, då mår både du och jag bättre och vi får de resultat vi önskar. 

I många år har “GÖR DIN GREJ” varit mitt ledord i affärsutvecklingen av mina egna projekt och bolag. Ta hjälp av din passion för att klura ut vad just din mission är och vad ditt bidrag till världen är. 

För det är det livet handlar om, att hitta din inre sanna röst och gåva och ge det vidare!

Vill du ha snabb tillgång till handledning och mentorskap då är ett privat VIP upplägg mer passande för dig.

Jag är facilitatorn och coachen som sparkar dig i baken så du får gjort det du ska. 

Jag håller dig på spår och kanske till och med drar upp dig ur diket!

Det finns utrymme just nu för Dig som vill vidare i ditt liv eller har problem som du inte får någon rätsida på, kontakta mig för att boka ett samtal.

Behöver du någon som håller dig i handen när det blåser eller om du står inför en tuff utmaning eller uppgift så är detta första hjälpen, behöver du fler timmar efter det så går det så klart ordna. Personligen gillar jag snabba puckar och oftast i mitt liv så var det igår som jag behövde hjälp – i bästa fall nyss. Du har tre alternativ för VIP

Kraften i NU

För dig som behöver snabb och akut hjälp vidare. 

Jag ger dig 2 veckor av mig och 4 coachingsessioner (samtal eller handledning), vilket är en intensiv knuff i rätt riktning. Behöver du ha direkta svar på mess och eller mail så svarar jag inom 24h på vardagar. 

Kontakta mig direkt så skapar jag utrymme för dig.

MÅNADEN med mening – jag är din i 30 dagar

Vi har ett coachande samtal a 45 min per vecka och jag finns för dig däremellan på vardagar för svar på mail och/eller mess inom 24h. Är detta upplägget som passar dig – välkommen boka in dig!

ÅTAGANDET – 3 månader till Framgångsflow

Vill du ge dig själv ett längre program så går jag gärna bredvid dig en längre tid. Du kan boka upp mig för ett individuellt tre månaders program.

Första mötet är en timme, därefter 45 min coachande samtal varannan vecka under tre månader, självklart för återkoppling på vardagar i mail eller liknande mellan samtalen. 

Välkommen kontakta mig för mer information och ett första samtal 070-5274940